Tänään harjoitteluvuorossa olivat pussi, pöytä, aita ja kepit.

Pöytä: Tupu hyppäsi heti ekalla kerralla hyvin käskyn jälkeen hieman ennen minua pöydälle. Paikalla pysyminen oli hanskassa ja "mennään" käskyllä esteeltä poismeno onnistui varmasti. Seuraavalla kerralla jätin Tupun pöydälle odottamaan ja menin parin metrin päähän --> palasin. Tupu pysyi paikalla tosi hyvin, tosin vielä pidän tytön remmissä.

Aidat: Irrotin Tupun hihnasta heti aluksi. Aitoja oli kaksi peräkkäin ja jätin T:n istumaan ensimmäisen taakse --> itse menin lähemmäkse toista estettä. Tupu hyppäsi tosi hyvin jokaisella kerralla. Ohjasin myös molemmilta puolilta. Viimeisellä kerralla vedin Tupun ensimmäisen aidan jälkeen välistä, eikä tässäkään ollut ongelmaa.

Pussi: Pussiin meno onnistui mainiosti molemmilta puolilta sekö eri kohdista ohjaten. Tämä on helppo nakki, ettei siitä sen enempää.

Kepit: Kepeillä vedin Tupun nokasta läpi ekalla kerralla, mutta kouluttajan mielestä tätä suurta kädellä näyttöä ei enää meidän kohdalla tarvittu. Kokeiltiin siis rutkasti vähennetyillä avuilla ja pujottelu onnistui yhtä hyvin kuin namilla vetäen.

Sää oli hieman viileä, muttei kuitenkaan satanut/tuullut. Treenit kestivät tutun tunnin 18:00-19:00