Viikkotreenit vedettiin läpi vähän erilaisella ohjelmalla. Porukka jaettiin kahtia joiden sisällä jokainen suoritti kaksi eri rataa, radat jotka osa porukasta suorittaisi viikonlopun näyttelyn yhteydessä.

Ensimmäisenä oli vuorossa lyhyt mutta ytimekäs knock-out -rata. Periaatteessa ihan helppo, mutta aidoilla oli muutamia haltuunottokohtia joista suoriuduttiin aivan loistavasti! Yllätyksen Tupu järjesti putkella johon meni mutta kääntyi takaisin, mitä ihmettä. Luultavasti siinä oli taas jotain omia tyhmyyksiäni mutta yllätti kuitenkin kun putki on ollut niitä varmimpia esteitä. Kepit oli tosi nihkeät tänään mutta muuten loppurata sujui hyvin.

Toinen rata oli viikonlopun junnurata, ns. helpompi. Suorassa linjassa rengas, puomi ja aita, mutkaputki ristiin ja takaisinpäin aita, kepit, aita, muuri. Sama juttu kuin knock-outissa - koira ei mennyt putkeen *shock*. Itse jäin kyllä vähän huonoon kohtaan odottamaan ja kannustamaan koiraa, jospa se johtui siitä. Loppurata ok paitsi ne nihkeät kepit.

Voi jumpe kun mä olen tyytyväinen tohon tyttöön, ja kaiken muun lisäksi kaikki suoritettiin vauhdilla!! Muiden vuoroilla treenailimme kasvihuoneen toisessa päässä erilaisia juttuja aidoilla. Suurin ilon aihe oli takaaleikkaukset jotka onnistuivat ihan sikahyvin!! Jospa se tästä lähtee. ;)