Joulu on ohi ja joulukukat myyty joten päästiin taas valtaamaan kasvihuone. Tämän päivän treenit eivät vetäneet kovin paljon jatkoryhmäläisiä joten saatiin kunnolla aikaa jokaisella ns. pisteellä.

Ensimmäinen harjoitus hämyputkella. Kaikenlaista kiertelyä aan, mutkaputken ja yhden aidan kanssa - vienti putkensuulle joka ei ollut suoraan linjassa. Nämä onnistuivat siihen asti hyvin kunnes putken ja aidan välissä oli vajaa muutama metri. Mikään ohjauskikka ei ottanut onnistuakseen - jätkä unohti korvat. Olipahan sentään hyvät kontaktit.

Tämän jälkeen valsseja aidoilla - hyvin onnistuu kunhan muistan jättää sille koiralle tilaa. Kokeiltiin myös takaaleikkauksia jotka alkavat onnistua hienosti!

Valsseilla ja takaaleikkauksilla jatkettiin meidän murheenkryynillä, renkaalla. Yksittäisenä esteenä onnistui hyvin ja oikealpa puolelta ohjatessa liitettynä rataan. Vasemmalta puolelta ohjatessa heti loikka renkaan ja kehikon välistä. Ratailut loppui siihen ja otettiin pelkkiä vahvistamisharjoituksia. Ei taas tätä ongelmaa!

Ennen lopetusta otettiin muutama toisto keinulla joka alkaa sujua kivasti. T pysähtyy hyvin keskivaiheille, tarvitaan vain toistoja ja varmuutta. Radalla oli kaikkia harjoiteltuja asioita ja päästiin se läpi ilman ongelmia. Myös rengas onnistui ensi yrittämällä ja vielä vasemmalta ohjatessa. Vähän nihkeä fiilis jäi kuitenkin, ei todellakaan pistetty parastamme.

ps. kyllä, treenattiin Tupun kanssa vaikka puhunkin siitä jätkänä ;D