"Vain" kaksi kuukautta kirjoittamatta blogiin..............

Kuulumiset ovat kokonaan jääneet, ja melkeinpä koko tietokonekkin näin kesän aikana. Kotisivuille on sentään tiensä löytänyt päällipuoliset stoorit näyttelyreissuista, joiden lisäksi ei itseasiassa ollakkaan tehty paljoa muuta. Nyt vaan kaikki ruoskimaan allekirjoittanut. :DD

Satunnaisia omia treenejä siellä täällä, mutta edistytty ei olla (kuten arvata saattaa) vttuakaan vaikka kovat oli suunnitelmat. Meillähän oli Tupun kanssa ryhmäpaikkakin agilityssä mutta ei päästy treeneihin kuin kerran! Yrjötautia, matkustelua, juoksutkin sattuivat oikein sopivaan paikkaan. Eipä sille mitään mahda.

Muutaman kerran olen käynyt vetämässä Kennelkerholla agilityharkat ja niitä odotellessa pyörähtänyt myös kerran junnutreeneissä. Tällöin hihnassa oli ensimmäisen minuutin ajan pikkuinen silkkikakara Foxy joka vaihtui jostain kumman syystä pikaisesti tuttuun ja turvalliseen Taimiin. Näiden lisäksi pääsin liikkumaan hurmaavan dalmismies Sakun kanssa. Junnutreeneistä sen enempää, perusjuttuja.

Koulun alettua on päästy taas vähän entiseen rytmiin mukaan, ja koiratkin on päässyt paremmin tekemisen makuun. Agility meiltä silti jää ainakin syksyksi veks: Tupun ilmoittaminen ryhmiin meni multa ihan ohi ja Julian alkeisryhmä osuu maanantaille kello 16:30 - arvata saattaa että pääsen koulusta neljältä. Sinne ei keretä, joten keskitytään molempien kanssa nyt muihin lajeihin.

Treenitauosta huolimatta huomenna olisi agimöllit Killerillä, jonne ajattelin lähteä jos vain keksin jostain kyydin. Bussit kulkevat vasta puolenpäivän jälkeen ja silloin oltaisiin jo auttamattomasti liian myöhässä. Pääsisi Tupu pitkästä aikaa kunnolla liitelemään, ja ehkä Juliakin pelleilemään mölliradalle. :D Möllien lisäksi 6. ensi kuuta olisi viralliset kisat Jyväskylässä. Jos suunnitelmat pysyvät, ilmoitan Tupun sinne kisailemaan kahdelle radalle.

Ainiin, pääsihan Juliakin viime torstaina pitkästä aikaa ihmisetn ilmoille! Käytiin neidon kanssa junnuharkoissa jotka meni oikein mainiosti, helteestä huolimatta tytskä jaksoi innostua loppuun asti. Pääsin reenailemaan myös kultsunarttu Vilman ja snautserirouva Saden kanssa kaikenlaista. Kiitoksia Sannille ja treenaajille jälleen kivasta tunnista!