Onpas mennyt nopeasti tämä talvikauden ensimmäinen osa, nyt nimittäin koittaa joulutauko. Seuraavan kerran päästään esteille vasta tammikuussa, sitä siis odotellessa!

Pienempiä harjoituksia oli tänään kolme kipaletta, yksittäisenä esteenä rengas ja pussi sekä lähettelyä putkeen (pimeä kulma). Renkaalla Tupu meni muutamaan otteeseen sivusta, mutta useimmat toistot hienoja. Pitäisi pistää tehotreenit tälle esteelle pystyyn, jotta siitä saisi varman eikä radoilla tarvitsisi aina jännittää että meneekö vai eikö. Pussi ok, putkeen lähetykset pimeitä kulmia myöten myös.

Radalla oli yhdistetty kahden viimeisen kerran juttuja, vasemmalta puolelta ohjaten täyskäännös aidoilla oikealle ja tiukkoja kulmia. Jumituttiin taas vaihteenvuoksi täyskäännökseen, mutta apuohjaajan kanssa sekin saatiin sujumaan melko loistavasti. Kepeille neitokainen haki edelleen nätskästi, vaikka ohjaaja huitoo käsillänsä minkä kerkeää ja huitelee missä lienee. Käännöksistä saatiin myös aika tiukkoja, ja vauhtia jaksoi riittää hyvin loppuun asti. Tältä kerralta ei olekkaan pahemmin moitittavaa, periaatteessa helppo treeni josta suoriuduttiin nopeasti.

Joulutauon aikana olisi tarkoitus saada vahvistettua keppien väärältä puolelta ohjausta kun nuo lumetkin sulivat pois. Myös erillaisia etenemis, puolen vaihto jne. treeniä on suunnitelmissa. Julia ei olekkaan omien menojeni vuoksi päässyt pariin viikkoon treenimään, ensi vuonna yritetään saada ajoitus kohdalleen jotta meidän vielä hieman salassa pysynyt tavoite toteutuu!