Tämän kerran treenasimme alkeiden kanssa yhdessä koska oma kouluttajamme ei päässyt paikalle. Riemusta pomppien, vihdoinkin haastetta!

Heti treenien aluksi harjoiteltiin meidän kauhua, eli takaaleikkausta aidoilla tälläisellä sarjalla. Alussa lähdettiin oikealta "alhaalta" jolloin koira vasemmalla puolella, heitto vasemmalle "yläaidalle" ja kierto oikealle yläaidalle josta valssaus ja heitto vasemmanpuoleiselle ala-aidalle. Tämä ei meinannut sujua sitten millään. Oma vauhti pysähtyi ensimmäisessä takaaleikkauksessa ja meno oli muutenkin tönkköä. Ja kun alku alkoi sujua, niin enkös sitten ohjaa viimeisen aidan päin sitä sun tätä.. mutta selvittiin me tästä harjoituksesta lopulta :D

Tästä siirryimme keinulle jossa treenasimme tulokulmia. Kulmat sujuivat hyvin ja Tupu otti keinun kontaktit hienosti. Keinu pehmennetään edelleen.

Tämän jälkeen suuntasimme kepeille jossa harjoiteltiin myös tulokulmia. Nämä onnistuivat ihmeen hyvin, vaikka kepit ovat edelleen harjoitusvaiheessa.

Päivän rata oli helppo, hyppyjä, kepit ja putki. Tässä ei ongelmaa, ainoastaan ne kepit, kepit, kepit.. Tässä vielä suuntaa antava piirros päivän radasta.