Juliakin aloitti viimein (no ok, viikon myöhässä) talvikautensa JATin junnujatkoryhmässä. Mentiin paikalle pikkuisen myöhässä, joten aloitettiin itsenäisellä treenaamisella kepeiltä. Hienostihan se pujottelee, saatiin myös pari toistoa siten että menen itse etuperin. Toistoja, toistoja, kepukat kaipaavat enää vahvistusta kun tekniikka on hallussa.

Ensimmäinen "isompi" treeni oli pikkuinen pätkä, johon lukeutui aa, mutkaputki, aita takaakierrolla ja rengas. Tässä ei alkukankeilun jälkeen mitään ongelmia, takaakiertokin onnistui erinomaisesti vaikkei sitä olla edes kovin treenattu! Aan alastulokontaktille neito pysähtyy käskystä hyvin ja irtoaa aivan mahtavasti putkelle. Renkaan jätin kokonaan pois sarjasta, koska se on vielä epävarma. Yksittäisenä esteenä sujuu hyvin kun kutsun koiran takaa, mutta yhdessä mentäessä J hyppää sivusta.

Toisessa harjoituksessa reenattiin irtoamista suorassa linjassa olevilla aidoilla ja pöydällä. Vaikka pöytää ei olla otettu juur yhtään ei esteellä ollut ongelmia. Jätin pöydän päälle namin ja komeestihan J sinne hypäsi ja eteni niin suoraan kuin hyppyjen takaa.

Treenien lopuksi saatiin, kiitos Tiinan, jäädä viela harjoittelemaan muutamia esteitä. Puomilla ensimmäinen koitos oli hieman epävarma mutta seuraavalla kerralla ei mitään ongelmia. Putkeen (myös mustaan) irtoaa erittäin hyvin ja osaa myös katsoa ohjauksesta oikean pään (whippii!). Tehtiin myös pikkuisia kuvioita aidoilla, kasia yhden aidan ympäri (ei onkelmia kunhan en ohjaa koiraa liian lähelle/pitkälle jolloin neiti ottaa ja työntää siivekkeen kumoon) sekä etenemistä kolmella aidalla. Tällä suoralla neito päätti temppuilla ja meni useamman kerran viimeisen riman ali koska 'hui-kauheeta-se-oli-korkeemmalla-kuin-noi-muut'. Toisin päin ei ongelmaa. Täytyypä pistää korvan taakse, että reenitään paljon vaihtelevilla korkeuksilla.

Kaikin puolin jäi ihan sairaan hyvä maku suujun noiden kahden viimeisen Tupun kanssa kankeilun jälkeen. Juliassa on hurjasti potentiaalia, ihana päästä sen kanssa viimein aktiivisesti treenaamaan! Äitienpäiväkisoihinhan sitä on tullut lupauduttua lähteä starttaamaan ensimmäistä kertaa virallisesti...