Vietimme maaliskuun vaihteen taas maalla Toivakassa missä on mahtavat maastot jälkihommien kannalta. Joten täytyihän sitä sitten reissu käyttää hyväksi ;)

Perjantai 30. pvä
Perjantaina lähdimme läheiselle pellolle Tupun ja lihapullapussin kanssa. Tein noin 10m pituisen jäljen jonne tiputtelin reippaasti nameja. Tupu näki tekovaiheen joten ei ihmekkään että neiti oli "hieman" liian innokas ja jäljesti hutiloiden ja etsien vain nameja. Pääsimme kaarrosten ja kääntyilyjen jälkeen myös jäljen loppuun mutta suoritus oli aivan liian hutiloiva.

Lauantai 31. pvä
Tällä kertaa lähdin viljelemään makkaranpaloja vuosia sitten kuolleelle ja käyttöä vaille jääneelle niitylle. Jätin Tupun sisälle ja hain neidin vasta varsinaiselle jäljelle jolloin tytskä ei siis nähnyt/aavistanut mitä tuleman piti. Tupu oli selvästi rauhallisempi mutta hutiloi edelleen pelkkien namien perässä. Tämän päiväinen harjoittelu sujui kuitenkin huimasti paremmin kuin eilinen.

Sunnuntai 1. pvä
Taas vaihtui alusta ja tein Tupulle vajaa 10m jäljen nurmikolle. Jätin Tupun eilisen tapaan taas tekovaiheen ajaksi sisälle ja hain neidin vasta myöhemmin tekemään töitä. Tupu hutiloi edelleen pelkkien makkaranpalojen perässä eikä hokannut oikeaa tyyliä. Tämä opetusmetodi ei oikein ota meillä onnistuakseen, täytyy miettiä millä tavoin saan Tupun oppimaan oikean jäljestystavan.