13. perjantai, mitä vain olisi voinut sattua. ;) ;) Mutta eipä sattunut, samanlaiset mukavat ja helpot treenit niinkuin ennenkin. Tämän päivän jatkoryhmässä olikin aiempaan verrattuna paljon harjoittelijoita. Tavallisen neljän sijaan koirakoita treenasi 7.

Aluksi harjoittelimme mäkelöitä jotka sujuivat kuin tanssi vaikka talvella niissä olikin (allekirjoittaneella) ongelmia. Muiden harjoitellessa ohjausjuttuja jankkasimme keppejä jotka onnistuivat hienosti! Vauhti tosiaan on edelleen nollassa, mutta pujottelu itsessään rytmikkäällä "keppi-keppi-keppi" käskytyksellä ja olemattomalla käsimerkillä onnistuu mainiosti.

Seuraavaksi pyörähdettiin muutaman kerran keinulla eikä mitään ongelmaa. Kontaktille istuminen ja puolivälin jälkeen hidastaminen onnistuu. Voisi pikkuhiljaa rueta lisäämään keinun pauketta jotta edistyttäisiin jankkaamisesta etiäpäin.

Rata oli helppo, ja sillä harjoiteltiin persjättöjä, keppejä sekä takaaleikkausta putkelle. Radat onnistuivat kahdella ohjaustyylillä hyvin, ei sen kummempia huomautuksia.