Viime viikkoisen reissun takia kesäkauden aloitimme vasta tänään tuolla Killerillä. Paikalla oli mukavasti väkeä, mutta junnujen jatkoryhmässä treenasi vain 4 koirakkoa jonka myötä saimme hyvää treeniä.

Alussa otimme helppoja harjoituksia putkeentyönnössä, jossa meillä talvella Killerillä oli pikkuisen ongelmaa. Tänään työntäminen onnistui kuitenkin hienosti, kun onnistuin ohjaamaan tarpeeksi myös vartalolla.

Kontaktiesteistä oli vuorossa puomi joka on jo ihan selvä este. Nyt vain jankataan kunnon kontakteja ettei niistä synny myöhemmin ongelmia. Ennen pientä rataa varmistimme myös muurin jossa ei ongelmia.

Radalla oli suorassa linjassa muuri, puomi, aita ja lopussa putki joka kääntyi mutkalla tulosuuntaan. Todella helppo juttu siis, ja meno onnistuikin (putkeen työntöä myöten) hienosti. Tämän jälkeen rataa vaikeutettiin siten että putkesta jatkettiin sitten samaa reittiä takaisin -tässäkään ei ongelmaa. Loppuajalla harjoittelimme radan vielä toisin päin siten että muurilta käännyttiin takaisin puomille ja rata loppui samaan kohtaan mistä aloitettiin. Edelleenkään ei ongelmakohtia ja muurilla kääntyminenkin oli sulava sekä kontaktit onnistuivat jokaisessa pätkässä hyvin.