Tokopuuhista en olekkaan pitkään aikaan kirjoitellut, vaikka melkein joka ilta käydään parkkiksella tai kentällä ottamassa ihan muutama liike. Nyt siis joku pieni riffi mitä meidän tokoiluun kuuluu.

Tupun kanssa alkaa sivulletulot+seuraaminen sujua tosi kivasti! Eihän se mitään täydellistä ole mutta mulle riittää kun ei kisoihin tähdätä. T tulee suurimmaksi osaksi sivulla nopeasti ja oikeaan kohtaan (ja heittää sen pyllynsä!) ja sitten napittaa silmiin. Seuraamisiakin ollaan nykyisin otettu, pitempiä ja vähän lyhyempiä. Tämän yhteydessä aloitettu liikkeestä istumisen treenailu, joka sujuu ihan ok. Nyt olis aika aloittaa jonkun ihan muun opettelu, saas nähdä mitä keksin.

Julian kanssa aloitetaan liikkeet ihan alusta ja ensimmäisenä tuli sivulletulo ja perusasento. Uudella käskyllä ja uudella tekniikalla liike sujuu jo yllättävän hyvin ja J tuntuukin olevan paljon ketterämpi (vaikka ei uskoisi) tulemaan suoraan sivulle. Tästä lähdetään sitten etenemään, mutta minne suuntaan. Olipas arvoituksellista :D