Viimein saatiin tänne Jyväskyläänkin lunta. Eilisiltana alkoi pyryttämään ja kymmenen aikaan oli jo muutama kerros puuteria maassa peittämässä jörkkyä maisemaa. Tänä aamuna valkeaa satoi edelleen ja päivällä päästiin lenkillä jo melkein uimaan lumessa (oli muuten varsin mielenkiintoinen pyörämatka kotiin..).

Näin talven viimein saapuessa on meidän tytöt oikein sopivasti ihan nakuja. Karvaa tippuu minkä kerkiää, nyt ollaan kuitenkin onneksi jo "paremmalla puolella" ja enimmät villat on heitetty. Katsellaan millaiset kuontalot nuo saavat kasvatettua jos talvi nyt tosiaan tuli.

Treenailut on jäänyt taas ihan minimiin, iltaisin käydään treenimässä muutamaa liikettä parkkiksella. Tupun kanssa tauko on tehnyt hyvää - äsken kokeiltiin seuraamisia ja voi härregyyd kuinka upeeta työskentelyä. Julian kanssa alkaa sivulletulo olla kondiksessa, kapulan kanssa treenataan edelleen.

Eipäs meille sitten varmaan muuta. Innolla odotetaan muutaman viikon päästä olevaa agilitykurssia Tupun kanssa, jospa saataisiin hyviä vinkkejä.