Aamupäivästä neljä tuntia seisoskelua tihkusateessa, kylmässä ja tuulessa koulun pakollisella metko- "metsäalan-ammatit-tutuksi" -messuilla + 12km pyöräileminen ja tunnin treenaaminen sateessa = kuumetta, flunssaa ja aivan karsea olo. Mikäs sen mukavampaa.

Mutta nyt itse aiheeseen. Hihnan päähän tänään sain pikkuruisen silkkineito Carmenin joka jänskätyksestä huolimatta jaksoi esiintyä nätisti sen aikaa mitä treenattiin. Mitään vaikeampaa ei Carmenin kanssa tehty, T ja jotain muuta simppeliä. Koiria ei keretty vaihtamaan, mutta vedin loppuajan 20 minuuttia muille hirveetä rääkkiä (varsinaisella kouluttajalla painoi toiset treenit päälle, tämän vuoksi minä seisoin syynäämässä junnuja). Olipas hauskaa ja vaihtelevaa pitkästä aikaa itse olla se pilkunviilaaja ja keksiä kaikkee tosi hauskaa muille. :D

Merkkaillaas samaan syssyyn myös viime viikon treenipätkä. Koira jäi sillä kerralla puuttumaan joten paikalla olleet neljä koiraa joutuivat aikamoiseen pyöritykseen kuuden junnun käsissä. Päivän koirasaldoksi muodostui kaksi collieta ja ennestään tuttu Sade-snautseri. Tästäkään sessiosta ei varmaan sen suurempaa huomioitavaa, reenailtiin perusjuttuja.

Tulipas ankea merkintä, muah. :D Loppuviimeiseksi vielä pikainfo meidän seuraavista tekemisistä, Tupu on nyt ilmoitettu kahdelle radalle JATin kisoihin 6.9., näyttelypuolella on luvassa tulevana lauantaina bortsupainotteinen ryhmis Porvoossa ja 7.9. syysnäyttely Helsingissä jonne lähtee sekalainen sakki italiaanoja ja mut on ilmoitettu junnuihin.