Talvikauden vikat treenit vedettiin läpi kisameiningillä. Aikoja tai muita ei tosin otettu, rataharjoitusta pelkästään. Ja päästiinpä mittaankin tutustumaan, tämän mukaan meidän neiti ylikorkea ei olekkaan niin ylikorkea - 60cm!

Rata oli varsin yksinkertainen ja sen olisi voinut päästä puhtaasti läpi. Mutta eipä päästy, kerättiin ehkä miljoona virhettä ja hylky olisi tosiaan tullut jos kisoissa oltaisiin oltu. :D Alkurata siis takkusi ihan reilusti, toisena esteenä ollut rengas saatiin kerrata muutamaan otteeseen ja muistutella että hypätään siitä keskeltä. Kolmas este, puomin alta tiukalla U-mutkalla oleva musta putki mentiin puoliksi monen monta kertaa - kyllähän se sinne meni mutta tuli samasta päästä takaisin. Loppurata oli oikein sulava, kepitkin menivät yllättävn hienosti. Ja puomi! Ei hitustakaan viime kerran epävarmuutta vaikka jouduinkin etääntymään koirasta aika reilusti.

Muiden suoritusvuorolla käytiin kaikki kontaktiesteet läpi, niissä ei mitään. Sunnuntaina onkin sitten möllikisat, tarkoitus olisi sinne suunnata. Saas nähdä mitä keksitään. :D