Tällä kertaa harjoitteluvuorossa oli puomi, kepit, putki ja mäkelä.

Putki: Putkella harjoittelimme mäkelää kahdella aidalla ja putkella (aita-mutkaputki-aita). Putken päätyttyä oli siis tarkoitus tehdä mäkelä josta koiran kanssa lähdettiin yhtäaikaa viimeiselle aidalle. Tupulle tämä ei tuottanut vaikeuksia mutta allekirjoittaneelle kylläkin. Itse kun niin päättäväisesti halusin valssata mäkeläkohdan. No, harjoitusta ja harjoitusta vain.

Puomi: Puomilla ei ollut sen suurempia ongelmia, mutta neidin epäluuloisuus vieraita ihmisiä (ja tässä tapauksessa avustajaa) kohtaan tuotti sen että T heilautti peppunsa pois esteeltä kauemmaksi avustajasta alastulokontaktilla. Muuten este onnistui hienosti.

Kepit: Kepeillä palasimme vanhaan peruuttamiseen Tupun mennessä kaksi keppiä kerrallaan (jos hei sä olet menossa eteenpäin niin mä tuun sit täysillä mukana enkä kyllä mitään pujottele). Kun selkä oli menosuuntaan päin niin menohalutkin hieman tyrehtyivät ja pujottelu onnistui kuudella kepillä kivasti.

Päivän rata koostui kuudesta esteestä ja tällä radallahan oli tarkoitus harjoitella mäkelää:

357796.jpg

En saanut Teetä pysähtymään kunnolla aan alastulokontaktille vaan neiti heilautti tutun peppunsa pois kontaktialueelta. Vaikka kyllähän tämä meni esteen ihan alas asti. Muualla ei ollut ongelmia ja saatiin jopa mäkeläkin tehtyä lopussa vaikka piti kesken kaiken koiran ollessa putkessa rueta miettimäänkin että mites se nyt menikään.

Tosi tyytyväinen olen päivän antiin, ja ensi viikolla taas treenaamaan. Ja möllikisatkin häämöttävät jo kahden viikon takana, uskalletaankohan sinne jo mennä vai ei, se nähdään sitten :)