Julian tokoilut ovat oikein hyvällä mallilla. Seuraamisesta maahanmeno ja seisominen luonnistuvat jo tosi kivasti, paikallaolossa Jultsa pysyy tarkkaavaisena ja hyvin paikoillaan eikä muissakaan liikkeissä valittamista ole. Yksi päivä raahasin myös tuon tee-se-itse tokohypyn ulkosalle ja aloiteltiin estehypyn harjoittelu. Hyvinhän tuo pomppii, katsotaan miten edistytään.

Tupun kanssa päästään parin viikon päästä taas treenaamaan. Jatin kesäkausi starttaa toukokuun alussa ja meidän junnukisaavien treenit sattuu torstaille jossa on hyvät ja huonot puolensa. Hyvänä se, että pääsen ajoissa koulusta ja kerkiän Killerille toisin kuin vuosi sitten, huonona että samana päivänä samaan aikaan on Kennelkerhon agitreenit, jonne suunnittelin meneväni Julian kanssa hakemaan pientä pohjaa esteisiin. Ja muutaman kerran pitäisi käydä myös Aholaidassa kouluttamassa.

Nyt viikonloppuna onkin Jyväskylän näyttely. Sinne suunnataan molemmiksi päiviksi sekalaisen sakin kanssa kehiin ja katselemaan. Saas nähdä kuinka menee, iloisin mielin sinne ainakin lähdetään - aikataulut nimittäin osuvat niin nappiin kuin vain voivat! :D