Otsikon 'viikko' on vähän häilyväinen käsite, paremmin sanottuna yleinen kuvaus siitä mitä ollaan tehty ja missä mennään. Ollaan päästy taas entiseen rytmiin mukaan ja treenattu melkein joka ilta kävelylenkin yhteydessä. Usein saadaan myös seuraa naapurin Alinasta ja Vilma-kultsusta joka sopii belggareille oikein hyvin. On taas tullut huomattua että toimivat ja keskittyvät huomattavasti paremmin kun paikalla on muita treenailijoita.

Tupunkin saa syttymään kun treenataan isommalla joukolla. Sivulletulo on otettu taas erityissyyniin kun tohelo meinaa jäädä puolitiehen, vinoon tai muuten väärin. Seuraamiset hyvässä vireessä on upeita, kääntymisiin pitää saada tiiviyttä lisää. Pikkuhiljaa ollaan aloiteltu seuraamisesta maahanmenon muistuttelu ja kaiken ohessa pelleillään kaikenlaisilla tempuilla.

Toissapäivänä Julialla oli pienenmoinen kusetusyritys päällä, "hei en mä osaa, en mä halua". Nopeastihan tuo näytti tokenevan ja yhtäkkiä muistavan hienosti mitä pitää tehdä, kun joutui kentänlaidalle keräämään kierroksia sillävälin, kun tehtiin Tupun kanssa hommia. Julian kanssa sivulletulo on nähtävästi lepsunut, siihen täytyy kiinnittää huomiota