Olenpas taas ollut ahkera kirjoittelija. Eipä tosin ole ollut mitään suurempia treenejä tai erityistä kerrottavaa. On se muidenkin blogeja lukiessa ärsyttävää kun päivityksiä ei tule pitkään aikaan ja nyt teen itse ihan samaa..

Enivei, varsinkin Julian kanssa käydään melkein joka ilta ottamassa muutama liike parkkiksella tai muualla iltapissan yhteydessä. Sivulletulo alkaa hahmottua, edelleen käytössä käsimerkki. Onkelmana korvien unohtaminen ja pelkkien eleiden tulkitseminen - J kun seuraa aika tarkkaan tuota oikeaa kättä, josta sisko on tuon seitsemän vuotta palkannut..

Molempien kanssa harjoitellaan siinä sivussa kaukojen liikeratoja. Julian kanssa uusin asia on noutokapula, ja pikkuhiljaa harjoitellaan kalikan kaunista pitämistä.

Tupu on ollut melkein täydellisellä treenitauolla. Tuntuu että tekee tuolle ihan hyvää, kun ei viimeaikoina ole ollut niin innokkaana mukana. Tammikuussa päästän taas treenimään agiliidossa, mutta sitä ennen mun tekisi mieli käyttää torvelo hierojalla. Tuntuu, että jummeja voisi löytyä enkä niille itse osaa tehdä mitään. Ja agilityssäkin alkaa rankemmat treenit, jos pidetään lupaukset ja startataan äitienpäivänä...