Viimeinen kerta talvikauden agilityä ennen 3,5kk taukoa. Treenit menivät mitä mainioimmin, ja tämän päivän ohjelmakin oli erilainen kuin aiemmilla kerroilla.

Tällä kertaa aloitimme heti kunnon radalla rataan tutustumisineen ja kaikkineen. Aloitus renkaalta onnistui hienosti, vaikka vähän epäilinkin että voi tehdä saman vanhan jekkunsa ja hypätä kehikon ja renkaan välistä tai alta. Käsien läpi hyppimireenit olivat näköjään hieman auttaneet eikä Tupu kertaakaan edes aikonut suorittaa estettä väärin. Rata meni kokonaisuudessaan kivasti, pari pientä omaa ohjausmokaa tietty tuli.

Tämän jälkeen jaettiin porukkaa suorittamaan toista rataa, kokeneemmilla kyseessä oli pikkuisen haastavampi sarja kuin aloittelevilla. Me Tupun kanssa lähdimme kokeilemaan kokeneempien juttuja.

Rata jatkui aiemmin tehdystä radasta vielä seitsemällä esteellä. Tämäkin onnistui mukavasti, lopussa toisiksi viimeisellä aidalla tuli ongelmia kun tytskä päätti leikkiä kunnon tokokoiraa ja hakeutua aina vasemmalle puolelleni oikean puolen sijaan. Parin jankkauksen jälkeen pääsimme tästäkin eteenpäin ja odottelemaan toukokuussa alkavaa kesäkautta!

kuva radasta tulossa myöhemmin, kunhan allekirjoittanut jaksaa taas leikkiä paintilla :)