Suunnitelmien mukaisesti suunnattiin Viherlandialle talvikauden päätösmittelöihin. Kesän viralliset kisat mielessä ilmoitin Tupun mölliluokan lisäksi alokkaiden radalle, joka siis vastaa 1-luokkaa.

Möllirata oli tosi helppo ja myö napattiinkin sieltä meidän eka nolla! Aika alittui 8.66 sekunnilla ja sijoituttiin neljänsiksi. Nopeampaa oltaisiin päästy, mutta radalla tönötti se nykyinen murheenkryyni puomi jonka halusin ottaa ihan rauhassa.

Alokkaiden rata ei ollut sitä vaikeampi. Jos ykkösluokan radat on oikeasti tuollaisia, niin huhheijjaa. :D Hylkyhän me kuitenkin napattiin - radalla oli rengas jonka Tupu hyppäsi sivusta ja palasi samaa reittiä takaisin. Loppurata meni oikein hyvin, kepitkin tuo pujotteli kuin vettä vaan! Ilman tuota väärältä puolelta hyppyä oltaisiin saatu pelkkä vitonen, tai riippuu toki tuliko yliaikaa sähläilystä. Aina ei voi voittaa ;D

Kaikinpuolin siis kiva päivä. Nyt onkin 2,5kk tauko liitelystä ennenkuin siirrytään Killerille ulkotreeneihin. Täytyy varmaan rueta tokoilemaan ihan urakalla, tai työstämään jotain muuta.

1303718.jpg
© Tiina Harju