On pidetty treenauksen ohelta täydellistä hiljaiseloa. Viime viikolla ei agilityäkään ollut juhannuksen vuoksi, joten tämän viikon reenejä odotetaan innoissaan :) Meille tuleekin oikein liidokas viikonloppu; perjantaina treenit, lauantaina kaksi agilitynäytöstä ja sunnuntaina epikset (joista lähdetään hakemaan se kolmas hylky :D).

Me ollaan vietetty oikein rauhaisaa mökkielämää Tampereen kupeessa järven rannalla. Koirat nauttivat polskimisesta ja pelloilla ja metsissä juoksemisesta. Ja kävihän meillä koiravieraskin lauantaina, 10 kuukauden ikäinen pyreneittenkoiranpentu Ofo, jota ei kyllä ulkonäöltä pennuksi uskoisi. On siiä koiralla kokoa, poika oli toista kymmentä senttiä korkeampi kuin meidän ylikorkea Tupu. Ja sitä karvan määrää! Ofo päätti karkumatkallaan juosta myös järveen, josta omistaja saikin tovin jos toisen jätkää huudella. Voi että miäs oli onnellinen!

Tänään lähti postiin hakupaperit syksyn agilityryhmään. Mulla on sellainen tutina, että ei päästä kun ei ole kisavelvoitettakaan suoritettu. Mutta tosiaan nyt koetetaan kisaavien ryhmään jotta päästäisiin etenemään lajissa!