Toisinsanottuna näytökset Jyväskylän PetExpo -lemmikkimessujen yhteydessä ;)

Rata oli hyvin yksinkertainen ja esteiltään sekä ohjauksiltaan helppo. Ainut ongelmakohta oli kepit, joita me ei vielä osata, sekä pituus josta Tupu on aloittanut kävelemisen yli. Ei hyvä.

Ensimmäinen esitys oli kello 14:00. Tupu oli aivan ihanan pirteä ja reipas radalla, tätä lisää! Vilkkaus kostautui kuitenkin suorittaessa ja virheitä rapisikin vähän sieltä sun täältä. Lähdössä neiti kiersi ensimmäisen aidan ja oli suuntaamassa suoraan aalle -tämä tuli vähän yllätyksenä. Eikun palautus ja uudestaan lähtö. Muurilla Tupu kolautti (tai niin ainakin luulen) takajalat päällyspaloihin mutta ne eivät kuitenkaan tippuneet. Pituudella T astui esteelle ja kepit olivatkin sitten aika katastrofi, kun ei me niitä osata. Vedin Teen kädellä väleistä ja loppurata sujuikin vallan mahtavasti.

Toinen esitys oli alkoi 15:00 ja suoritettiin tosiaan sama rata. Tupsu oli jo väsynyt mutta jaksoi kuitenkin painaa eteenpäin. Rata meni aivan loistavasti, ainoa ongelma oli taas kepit, mutta nekin sujuivat hyvin vaikka käveleinkin Tupun vierellä! Loppuratakin meni hienosti ja kontaktitkin otti. Pituudellakaan ei tyttö astunut laudoille, mutta este olikin tälläkertaa asetettu siten että lautojen väliin jäi tilaa. Tämä nähtävästi auttoi.

Ennen ratoja Tupu odotteli Paviskan seinässä kiinni ja tuli huomattua että kyllä tuosta lähtee mitä kummallisempie ääniä :D! Tavallisissa treeneissä T haukkuu ja ulisee kun jätän sen yksin mennessäni kantamaan esteitä, vaikka ei tuo muuten ääntele oikeastaan mitenkään (jos lenkeillä Julialle räkyttämistä ei lasketa). Messuilla Tupu ei onneksi haukkunut, mutta ääntelehti mitä erikoisimmilla tavoilla.