Olipas piristävä tokohetki Julmaleen kanssa. Tänään jopa pysyttiin ulkona pidempään kuin viisi minuuttia, kerrankin oli  tarpeeksi päällä ettei heti alkanut kylmää. Energiaa Juliassa oli varmaan tuplamäärä tavalliseen verrattuna ja kaikki tehtiin hirmuisella innolla. Varuillani sain olla, että räjähtääkö koko koira käsiin, mutta huoli oli turha. Tavallisesti kun yli menee, alkaa räksyttäminen jonka takia tekeminen on ollut aika neutraalia. Tänään koko paketti pysyi upeasti kasassa, jes!

Sitten liikkeisiin. Aloiteltiin sivulletuloilla ja pienillä seuraamispätkillä. Sivuilletuloissa ja samaten perusasennoissa pitää olla tarkka oikeasta paikasta. Suurin osa istumisista tulee oikeaan paikkaan mutta varsinkin höösäämisestä seuraa se että J lätkäsee pyllynsä minne sattuu "mähaluunnamiajee!". Toistoja, toistoja, toistoja. Seuraamiset tosi kivoja, pitää tässäkin olla tarkka paikasta ihan alusta asti.

Liikkeestä maahanmenot, jestas mä olen ylpeä! Tämä menee vihdoin ja viimein kokonaisena liikkeenä, Julia tippuu nopeasti makaamaan heti käskyn jälkeen ja pysyy paikoillaan. Onhan tämän kanssa jo tapeltukkin, nyt vaan vahvistetaan oikeaa suoritustapaa.

Lyhyitä paikallaoloja otin muutamaan otteeseen. Näiden kanssa pitää olla tarkkana ja treenata paljon, varsinkin häiriössä. Varma tämä liike ei ole, siispä treenitään siitä sellainen. Muiden juttujen ohella vahvistettiin seisomisia joihin Julia pysähtyy hyvin.

Btw, saatiin tuossa "joku aika sitten" tämänmoinen haaste Essiltä ja Rikulta. Kiitoksia! Täytyy paremmalla ajalla meidänkin muutama blogi hyväksi haukkua. ;)

1413775.jpg