Sunnuntainen aamupäivä kului Prisman parkkihallissa Snapsi:n järjestämässä mätsärissä. Paikalle menin vain yleiseksi naulakoksi ja kuvaajaksi mutta pääsinpä kehäänkin, silkkiterrierineito Sagan kanssa. Ihanasta esiintymisestä huolimatta sijoitukset napsahtivat tänään muille, onnea menestyneille!

Keljosta lähdimme pienen lenkin kautta hakemaan omat koirani ja suuntasimme Saanan ja koirien kanssa Aholaidan kentälle treenaamaan agilityä. Alkajaisiksi jouduimme tosin hakaamaan kentällä olevan, noin kolmen sentin paksuisen peilijään rikki ja lapioimaan sen kentän laidoille. Tulipahan ohjaajien ainakin lämmiteltyä.

Rakennettiin pikkuinen rata jossa oli jokunen haastavampi kohta. Julian kanssa menimme suurinpiiretin kaksi estettä putkeen + palkkaus, jotta saadaan varmuutta tekemiseen. Kivasti se loppujenlopuksi meni, olosuhteisiin nähden. Tuppo taas oli unohtanut totaallisesti mitkä ne kepit oikein oin, mutta eteni ja kääntyi silti ihan ok. Viherlandian tyylistä tasoa kummankaan tekeminen ei silti ollut.

Loppuun vielä kuva kyyhkyläisistä, Tupusta ja silkkiterrierimies Foxysta.


© Saana Telkkälä