Vuhuu, tämähän on jo ihan ykkösluokan palvelua; kaksi kertaa peräkkäin autokyydillä treeneihin ja takaisin! Rahapussissakin se jo näkyy, kahden viikon aikana säästynyt yli 10 euroa.

Kesäkuun ensimmäinen päivä ja huomaa että kesä on tullut. Aurinko porotti mahottoman kuumasti ja se kyllä näkyi koirastakin vaikka pirteys oli moninkerroin parempi kuin viikko sitten. Kuumuuden takia päästiin koklaamaan myös ensimmäistä kertaa meidän über hienoa viilennysloimea, joka ajoi asiansa hienosti.

Päivän esteenä pussi jossa ei todellakaan mitään ongelmaa. Molemmilta puolilta ohjaus ym. onnistui, samoin pussin jälkeen 90 asteen kulmassa aidalle veto. Harjoiteltiin myös kahdella aidalla joiden välissä pussi tuli suorittaa.

Ennen rataa muistuteltiin mieleen myöskin aa ja kepit. Aalla loppukontakti onnistuu jo hienosti, Tupu osaa jo itse istuutua odottamaan palkkaa kontaktille. Kepeillä vedin tytskän ensimmäisen kerran nokasta -ei ongelmaa ja toisella kerralla etenin itse samassa suunnassa koiran kanssa. Tupu haki hyvin ensimmäisen välin ja pujottelikin jo aikalailla hienosti!

Radalla oli suorassa linjassa aita ja pussi, jonka jälkeen kaartoi hieman oikealle täysi keppisarja. Tämän jälkeen tuli loiva kulma aidalle josta takaisin menosuuntaan kääntyminen aalle ja rata loppui aloitusaitaan. Rata onnistui hyvin, mutta kummallakaan kerralla en osannut työntää Tupua tarpeeksi kepeille jolloin juostiin tyylikkäästi ohi. Rata suoritettiin kaksi kertaa, ohjaus eri puolilta.