Julian kanssa. Aloitettiin kepeiltä, joita jankattiin muutamaan otteeseen takaperin, etuperin, oikealta ja vasemmalta. J alkaa jo haltsata pujottelun melko itsenäisesti, myös väärältä puolelta ohjaus nenästä vetämällä sujuu hyvin, kunhan ohjaaja oppii oikean tekniikan.

Seuraavana vuorossa A, jossa ei ongelmia. Jatkossa tosin tullaan luultavasti käyttämään kontakteilla namialustaa, koska neitokainen hyppää ylösmenolle melko korkealle ja alasmenossa haluan että koira oppii pysähtymään kunnolla kontaktille vaikka itse jatkan matkaa.

Viimeinen pienempi harjoitus oli kahden aidan ja pöydän suora pätkä. Ensimmäisellä kokeilulla Julia otti ja oli hyppäämättä pöydälle ja kurkotti vain namin reunalta. Seuraavat toistot ok, molemmilta puolilta ja takaaleikkauksien kanssa.

Loppuradalla oli suorassa linjassa hyppy, puomi sekä pöytä, jonka jälkeen 90 asteen kulma hypylle, samanlainen kulma toiseen suuntaan ja viimeisenä esteenä aita. Pöytää ennen en pysäyttänyt Juliaa kunnolla ja neito liukui siltä suoraan alas, loppuradan aitahöskä meni täydelliseksi sähellykseksi vaikka ei siinä oikeastaan mitään vaikeaa ollut. :D Ohjaaja taas sönkkää itsekseen.......

Kaikinpuolin mukavat reenit, tosin tunnin kävely Viherlandialta kotiin sateessa, mudassa, kylmässä ja tuulessa ei ehkä ollut ihan niiiiin mieleistä.