Sunnuntai-iltana kylmästä kankeena päästiin treenimään agilityä Saanan ja silkkien kanssa. Rakennettiin rata, joka oli täynnä vääntöä ja kikkailua, takaakiertoja, välistävetoja, mutkia, kulmia.........

Ja meno kyllä oli niiiiiin tahmeeta kuin vain voi. Mikään ei ottanut itse radalla onnistuakseen, vauhtia ei löytynyt, korvat oli jäänyt matkan varrelle ja niin edes päin. Saatiin kyllä jotain onnistuneitakin pätkiä, mutta kokonaisuudessa rakennelma oli aika fiasko. Löytyi illasta kuitenkin jotain positiivistä: Tupu ei hypännyt kertaakaan rengasta välistä ja meni kepit aivan upeesti!

Juliakin kävi kokeilemassa pikkuisia juttuja, joista varsinkin kepit sujui mahtavasti. Takaperin treenatessa vauhtia löytyy ihan sikana ja tekniikka on varma mutta myös etuperin mentäessä Julia loisti ja pujotteli mallikkaasti!

Ja vielä lopuksi koipiepisodin pariin. Perjantai-iltana käytiin lekurilla uusimassa rokotukset ja samalla kysäisin tuosta Julian jalatasta. Torstaina jalka oli jo huomattavasti parempi, ja neiti laski sille jo pikkuisen painoa ja käytti sitä liikkuessaan. Päivä päivältä koipi on parantunut ja ellkin epäili, että joku venähdys se luultavasti on. Tällä hetkellä jalka on jo loistavassa kunnossa, vaikka pikkuista varomista on vielä huomattavissa.