Tiistai-ilta tapansa mukaan tuli taas vietettyä Viherlandialla. Aloiteltiin hyppyneliöllä jossa koira kyllä meni mutta tämä surullisenkuuluisa ohjaaja tyri yllinkyllin. Hyppyneliöllä streenattiin välistävetoja, haltuunottoja ja takaakiertoja. Menihän ne sitten sujuvasti kun satuin ohjaamaan koiraa oikein..... mutta vauhti säilyi vaikka toistoja tuli ihan roimasti!

Ratatreenissä oli ensin suorassa linjassa pituus, aita ja kepit, jonka jälkeen täyskäännös vasemmalle ja suora putki (+hämyaitoja), putkelta täyskäännös oikealle jossa suorassa linjassa pari hyppyä, tiukka täyskäännös takaisin putkeen jonka jälkeen viimeinen, hieman vinossa oleva muuri. Alkusuora meni aivan loistavasti, T haki kepit ihan mielettömän hyvin!! Seuraavat toistot tässä kohdassa menivätkin vähän persiilleen kun joltakulta oli tippunut jotain radan reunaan ja neiti tietysti halusi sen itselleen. Loppurata myös ok, kurvitkin saatiin treenillä huomattavasti pienemmiksi.

Vähän tynkä kertomus, mutta eipä me paljoa muuta tehty. Tunnin jälkeen päästiinkin sitten kunnon loppujäähdyttelylle sateeseen ja tuuleen, kun myöhästyttiin bussista ja jouduttiin kävelemään ylimääräinen kiekka siskon kautta. Oli pikkasen märkä ja kylmä olo sen jälkeen, kun puoli kymmenen oltiin kotona....

Ja sitten tämän päivän junnuharkkoihin. Kouluttajat buukkasivat meille Killerin sisähallin jh:ta varten, tehotreeni ennen viikonlopun Jyväskylän näyttelyä. Minä tosin olin paikalla vain koiranaulakkona, mutta pääsin nopsasti treenaamaan aina yhtä ihanan Saku-dalmiksen kanssa. Joten kiitos Sannille koiran pikalainasta ;)!