Agiliidot siirtyivät viime viikolla Viherlandialle joten päästään nyt paremmin treenaamaan, kun kyydeistä ei ole tarvetta.

Treeenailtiin keppejä, aata, pussia, takaaleikkauksia, valssausta ja kaikenmaailman pyörityksiä aidoilla. Aloitimme kepeiltä, jotka sujuivat ihan näpsäkästi. Itse en saa mennä yhtään Julian edelle koiran pujotellessa tai tulee ohituksia. Kepukoiden jälkeen oli suorassa linjassa aita, joka oli yllättävän vaikea tuolle neidille. Julia on kuin liimattuna minussa kiinni, ja siivekkeitä hipoen hyppää (jos hyppää..) esteiden yli. Siis etäisyyttä, kiitos.

Tämän jälkeen vuorossa A ja muutama aita + takaaleikkaus sekä musta mutkaputki. Aa suoritutuu rynnimistä lukuunottamatta hyvin, eikä kontakteissakaan ole mitään erityistä tarkkailtavaa. Aidoilla edelleen irtoamisongelma, mutta saatiin myös onnistuineita suorituksia. Vaikka meno ei totta tosiaan ole kovin kaunista ja sujuvaa. :D

Viimeisenä harjoituksena ennen rataa oli takaaleikkauksia aidoilla ja pussi. Julia pudotti yllättävän paljon rimoja, ja oli edelleen minun kädessä kiinni. Takaaleikkaus oli aika tuskaa, mutta saatiin se "muutaman" toiston jälkeen sujumaan ihan kohtuullisesti. Pussissa ei ongelmaa, vaikka se onkin suhteellisen uusi este.

Ennen rataa pyöriteltiin koiria mitä erilaisin tekniikoin aitojen yli. Otin Julialla liian monta toistoa, josta koitui koiran väsyiminen ja turhautuminen. Pyöritykset sujuivat silti hyvin.

Radalla oli vielä lisää pyöritystä, hyppyjen lisäksi ainut "este-este" oli A. Saatiin jummata aidoilla suhteellisen kauan, että saatiin sujuva suoritus aikaiseksi. Kyllähän se sieltä irtosi kun vähän pakotti. Treeniä treeniä.