Tänään käytiinkin Kennelkeholla tokoilemassa Julian kanssa joka ei ole päässyt ties kuinka pitkään aikaan "ihmisten ilmoille", saatikka sitten treeneihin.

Linkkimatka sujui yllättävän rauhallisesti vaikka tämä oli neidin elämässä vasta kolmas kerta bussissa. Ulos mentäessä rappuset jänskätti pikkasen mutta sekunnissa nekin ohittui. Reilu kilometrin kävelymatka ohituksineen sujui hyvin (ai että oli mukavaa Julian kanssa käppäillä kun ei tarvinnut olla kokoajan tikkana että keitä tulee mistäkin suunnasta).

Päivän aiheena oli seisominen mutta kerettiin tekemään myös muita juttuja. Seuraaminen koirakkojen keskellä sujui hyvin (vaikka kontakti olikin jäänyt matkan varrelle) samoin kuin seisomiset kaikenlaisissa harjoituksissa. Ihan uutena juttuna päästiin kokeilemaan estehyppyä jossa harjoiteltiin vain esteen yli loikkimista. Lopuksi tehtiin vielä kopelointiharjoituksia joissa ei ollut ongelmaa.

Päästiin myös tutustumaan 9kk belgipoikaan, joka oli mitä söpöin otus! Juliaa poika ei tosin pahemmin kiinnostanut, makkarat ja pallo vetivät enemmän puoleensa. Treenien alkua odotellessa kerkesimme käydä myös tutustumassa agility-aahan jota Julia kiipesi mallikkaasti, lukuunottamatta rynnimistä esteeltä alas.