Sain siskolta kynittyä linkkikortin jotenka suunnattiin koko konkkaronkan kanssa Kennelkerhon agitreeneihin. Ennestään pelkäsin mitä molempien kanssa matkustamisesta tulee - huoli oli kuitenkin turha, neitoset osasivat olla bussissakin varsin nätisti ja kulkea edustavasti kävelyteillä.

Julian kanssa osallistuttiin alkeisryhmän harjoituksiin. Koirakoita oli reilu määrä mukana, joten mitään himotreeniä me ei saatu mutta kokeiluja kuitenkin. Esteistä käytiin läpi puomi (ei ongelmaa, Dille jolkotti tämän kuin vanha tekijä eikä pomppinut alas kuten aikaisemmin), putki (onhan se ihan kiva kun on putkihullu koira..), aita ja kepit (alkeden kanssa otettiin vain ensimmästä välikköä). Vaikka pahemmin ei saatu jutuista mitään irti niin mukavaa oli. Tupukin osasi odottaa rauhassa ja hiljaa kentän laidalla kun juoksenneltiin siskon kanssa. Julian kanssa jokatapauksessa aloitetaan käyminen jatkoryhmässä, koska alkeissa ei saada kuin harmaita hiuksia.

Jatkoryhmäläisille rakennettiin pieni, ihan helppo rata josta Tupun kanssa suoriuduttiin kunniakkaasti. Ja voi että mä olen tyytyväinen, mun ipana haki kepit älyttömän hienosti ja pujotteli tosi itsenäisesti täydestä vauhdista!! Hymy on korvissa asti, kyllä tämä tästä lähtee.

Juliakin osasi mennä radan yllättävän hyvin, ei tämä dillempi olekkaan yhtä pässi kuin luulin. Esteet suoritti tosi kivasti ja pujottelukin menee nenästä vetämällä kunnon vauhdilla. Totta tosiaan, jos ei muuta niin vauhtia on ainakin tarpeeksi. :D

Yleisten treenien jälkeen jäätiin vielä Saanan ja silkkien kanssa treenaamaan yksi vaikeampi rata, joka päästiin Tupun kanssa päästä päähän oikein sulavasti. Julian kanssa kokeiltiin samaa pätkää huvin vuoksi, kyllä siinä muutama ärräpää lensi mutta meno oli iloista. Jos vaan Julian kanssa päästään kesällä treenailemaan niin ne syksyksi kaavaillut möllit ei ole yhtään pöllömpi idea, ainakaan näiden treenien jälkeen. Jessus mie olen ylpeä mun kakaroista!

Btw, Tupun ajatteli ilmoitaa äitienpäiväkisoihin. o.o Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina, jos jostain saan rahat kasaan niin se on menoa sitten. Mutta pitäähän sitä kisata kun lisenssitkin ja muut on hommattu!