Jotta koko blogi ei täyttyisi agilitystä, on aika kertoa meidän kuulumisia. Tupu ja Julia aloittivat pari viikkoa sitten viikonloppuna tiputtamaan karvojansa ja tällähetkellä leidit ovat aivan jörkyttävän näköisiä. Hyvän ajan valitsivat, tammikuu meneillään ja jos pakkasherra sattuu pistämään kylmät ilmat päälle niin rupeaa neidit pian tutisemaan.

Tulevaksi viikonlopuksi lähdetäänkin taas Toivakkaan rentoutumaan. Itselleni iski nakki, ja lauantaista maanantaihin on hoidettavana pienoinen lauma: neljä italianvinttaria, lintu, akvaario ja omat böögelöiset. Mutta mikäs sen mukavampaa kuin lekoitella ja lenkkeillä kaukana kaikesta kauniissa talvisissa metsissä. Joissa ei jokainen minuutti tule ihmisiä (tai rekkoja...) vastaan.

Ja vielä loppuun pieni supina tokoilusta. Mulle on viimein iskenyt innostus ja Julian kanssa alkaa on melko hyvin hahmoteltu alokkaan liikkeet (paitsi hyppy). Liikkeestä maahanmenoon ja seisomineen tarvitaan enää varmuutta ja seuraamisen käännöksiin tiiviyttä jonka jälkeen voisin jopa kuvitella että mentäisiin mölleihin. Yksi ilta innostuin muistuttelemaan liikkeitä Tupunkin kanssa ja voutsi miten tyttö toimi! Ehkä me ei haudatakkaan tokohaaveita vaan koklataan jos yhteinen sävel löytyisi uudestaan. ;)