Elisiis tavis harkat Killerillä :)

Harjoittelun alla pituus, pöytä ja keinu sekä takaaleikkaus, joista ensimmäisenä aloitettiin pituudelta. Yksittäisenä esteenä suoritus oli upea, mutta yhdistäessä pituuden ja aidan takaaleikkausharjoitukseksi tää kekas ponkasta pituuden päältä. Eikun stoppia ja uudestaan kokeilemaan; sama homma. Tässä välissä palikat järjestettiin uudelleen jolloin oli heti alussa hypättävä korkeammalle ja tämä auttoi. Vasemmalle kääntyvälle aidalle tehtävä takaaleikkaus tuotti sitten taas päänvaivaa, Tupukun ei etene aidoille itsenäisesti. Aikamoista kompurointia mutta loppujen lopuksi selvittiin kunnialla tästäkin harjoituksesta.

Pöytä tsekattiin nopeasti eikä (onneksi) mitään ongelmaa, vaikka esteellä ei olla käyty puoleen vuoteen (jolloin oli ongelmia). Aidan jälkeenkin pöydälle pomppaaminen onnistui sujuvasti, vaikkakin sai tytskä taas jarrutella jaloillansa.

Tässä välissä käytiin alokasryhmän radalla (joka oli muuten paljon vaikeampi kuin meidän) jonka jälkeen kerkesimme käydä kerran keinulla ja tehtiinpä myös valssausharjoitus. Keinu onnistui hyvin kun avustaja laski laudan pehmoisasti maahan. Valssausharjoituksessa oli itsellä pieni peruutusongelma, jonka huomasin tekovaiheessa mutten kerennyt korjata. Tästä tuli ylimääräinen lenkura, mutta hyvin meni kuitenkin.

Katso ratapiirros täältä (Piirros on vain suuntaa antava)

Radalla valssailtiin vielä lisää. Lähtö ensimmäisen aidan vasemmalta puolelta, valssaus aan jälkeen ja ohjaus vasemmalta puolelta kahdelle seuraavalle aidalle, jossa toisella ongelmana se, että olin koiraa hitaampi koska neljäs este täytyi kiertää pidemmältä. Tähän kohti tuli ylimääräinen kiemura koska Tupu ei edelleenkään lähde itsenäisesti aidoille.Tämän jälkeen valssaus viimeiselle aidalle josta loppuvalssi renkaalle. Rengasta ei päästy kokeilemaan ennen rataa mutta jee, Tupu hyppäs renkaan sisältä!! Hirveet bileet radan lopussa, taisivat muut hiukan ihmetellä kun ei rata kokonausuudessaan mennyt kuitenkaan täydellisesti ;D