Kurssin takia jätin perjantain perustreenit Tupun osalta väliin ja käytiin Julian kanssa alkeiden puolella. Ekana vuorossa keppikulmia parilla aidalla ja pöydällä. Itse asian ydin - eli kepit - sujui hienosti mutta alkupätkä (aita-pöytä-aita) meni miten sattui. Välillä kierrettiin hypyt, välillä mentiin pöydän ali.. rupesin tuossa miettimään että onkohan neidille edes ikinä opetettu pöytää. :D Ihan mahdollista nimittäin ettei ole. Päästiin kuitenkin läpi, ja tuo pujottelun sujuminen kyllä ilostutti kovasti mieltä.

Tämän jälkeen hämyesteharjoituksia, puomi ja putki ihan vierekkäin. Kappas, hyvinhän se sinne puomille lähti kertauksen jälkeen mutta huudettuani hidastuskäskyn "odota" tää kekkas pompata puomin päältä alas. Sama toistui aina jos satuin sanomaan jotain, joten tyydyin vaan juoksemaan lujaa ja ottamaan koiran namilla haltuun alasmenokontaktille. Muutaman toiston jälkeen koiraa jätettäessä istumaan esteiden eteen J alkoi tuijottamaan putkea - sen huomasi oikein selvästi. Sinnehän se meni, jee, putkihullu rakki.

Vika radanpätkä oli vaikeampi, ja kaiken kukkuraksi puolivälissä ollut keinu pääsi rämähtämään sanomisesta huolimatta. Tämän otin muutaman kerran uudestaan, ja kuten arvata saattaa oli ensimmäinen toisto tosi varovainen. Ja tähän kun saatiin kesällä niin hyvä pohja - neiti meni tosi vähällä pehmennyksellä. Minkäs sille mahtaa, pitäisi itse kontrolloida paremmin että siitä keinusta otetaan myös kiinni kun sanotaan.

Ihan kivat, ainakin vaihtelua tuovat treenit kuitenkin. :D Jätetään Julian kanssa nyt kukkistreenit unholaan, pimeä halli on sen verran kumma paikka. Eli alkukesästä varmaan palaillaan takaisin kentille. Loppuun vielä kiitos Miralle ja Hipulle seurasta, tulipahan ainakin kunnon jäähdyttelyt ;D