Ensimmäisellä pisteellä suora, jossa aitoja, aa ja pussi. Ei mitään sen ihmeellisempää, tälläiset jutut on jo pakko osata :D Kakkospisteellä oli kaksi eri harjoitusta, toisella keppejä ja keinua molemmilta puolin. Keinu ok, kuin myös kepit oikealta puolelta. Nurja puoli takkusi sitten senkin edestä, täytyy laittaa tehokuuri päälle. Toinen juttu oli eteneminen yhden, kahden ja kolmen aidan takaa pöydälle. Tämä onnistui oikein hyvin, siitäkään sen enempää mainittavaa. Kolmannella pisteellä putkeilua. Erilaisia vääntöjä ja kääntöjä kolmella putkella ja yhdellä aidalla. Neitiinhän saatiin jopa vauhtia vaikka aiemmin monen putken peräkkäiset sarjat on hidastanut menoa.

Ja viimeiseksi neljäs piste ja murheen kryyni. Aloitus ok, kerrattiin pituus, muuri ja rengas (kaikki läpi!) yksittäisenä esteenä. Pieni rata oli ovaalin muotoinen ja käsitti hyppyesteitä ja puomin. Kaikki hypyt meni hienosti, mutta puomi. Ensimmäisellä kerralla tämä hyppäsi alasemenolta pois. Otin esteen heti perään uudestaan ja T hyppäsi jo ylösmenolta maahan. Kolmannella yrittämällä päästiin este päästä päähän namien ja rauhoituksien kautta, koira oli ihan paniikissa koko ajan. Pois lähdettäessä Tupu omatoimisesti kiipesi puomille ja kävelytin sen kerran esteen läpi.

Jäin muuten pikkuisen sanattomaksi. En yhtään osaa ajatella miksi puomilla kävi näin. Tupu on yhden ja ainoan kerran loikannut puomilta pois, vuonna 2005 kun ensimmäisiä kertoja esteellä kävi. Ehkä ekalla kerralla tassu lipesi tms.? Mikään paikka ei näytä olevan kipeä ainakaan ulospäin, kävin koiran vielä iltasella kokonaan läpi. Katsotaan viikon päästä onko puomissa joku kammo, hartaasti toivon ettei.