Voi vitsi kuin kivat treenit! Tuli itsellekkin aivan sairaanupeenmakee olo kun koira toimi loistavasti, ahh.

Päästiin taas ensimmäisinä radalle, jossa oli jos jonkinnäköistä ohjauskuviota, takaakiertoa, valsseja, välistävetoja, heittoja... Kyseessä neljäntoista esteen pätkä (piirrustustaidoista ei sitten valiteta, mittasuhteet pyllyllään ja esteet todella näköisiä :D):

 

Murheenkryynimme, renkaan, otin kutsumalla (kaikilla kerroilla oikeaoppisesti suoritettu!) jonka jälkeen lähdettiin spurttaamaan suoralle. Ensimmäiset virheet tulivat siitä, että ohjaaja unohti radan, mutta kuviot jotka muistin menivät upeasti (ja vaikka välillä ohjasin päin permantoa, T meni juuri sieltä mistä pitikin... ). Vitos- ja kutosesteen välissä otin koiran turhan paljon haltuun, josta seurasi stoppi. Sulavammalla menolla eteneminen ihan mieletöntä, eikä oikeastaan kompuroitu sen koomin muualla! Toisesta kokeilusta ei mitään moitittavaa, ma olla ylpea (sitten sellainen sydänhymppä) !

Toisella puolella käytiin kolmisen kertaa puomilla, jossa edelleen hyvät kontaktin namialustan kanssa. Mentiin myös keppejä, tällä kertaa kuuden tikun sarjassa ja oijoijoijoi! Ihan sikahyvä vauhti ja tekniikka jokaisella otolla. Aivan mahtavaa. :):)

Meillä onkin liitelyä jäljellä enää kaksi kertaa + yhdet möllikokeilut. Sen jälkeen tulee tauko varmaan toukokuulle saakka, jospa vaikka vedettäis ne tokotreenit hihasta...