Kävin iltasella tekemässä molemmille tytöille (todella) lyhyet jäljet nurmikolle, kun kerrankin tuli tilaisuus (ruohikolle mahtui juuri ja juuri vinosti viisi metriä pitkä suora). Nurmi oli päivän sateen jälkeen pikkuisen kostea mutta itse sää oli mukavan leuto ja vähätuulinen.

TUPU oli jäljelle mentäessä niin innoissaan ettei keskittynyt mihinkään, joten käytiin ottamassa muutamat tokoliikkeet tiellä jotta neiti ei niin hirveästi hutiloisi. Jälki oli tosiaan vain viitisen metriä pitkä ja sujuikin kivasti. Jotakin lisää olisin kuitenkin toivonut, mutta omiin opetustaitoihini verraten T jäljesti hyvin.

JULIA oli myös jäljelle mentäessä ihan höselö joten käytiin hetki rauhoittumassa muualla. Jäljelle kylvin jokaiselle askeleelle palkan ja jälki oli myös sellaiset viisi metriä pitkä tilan tullessa vastaan. Julian suoritus meni aikamoiseksi säheltämiseksi enkä voi pitää suoritusta oikein mitenkään hienona. Positiivinen asia kuitenkin on, että Julia käyttää alusta asti nenäänsä paljon enemmän ja paremmin kuin Tupu, mutta tarkkaavaisuus onkin enemmän siskon heiniä.