Piitkästä aikaa kaivettiin esiin meidän superhyper makeat kotitekoiset agikepit jotka ovat siis metsästä löydetyistä reilu metrisistä kepakoista veistetyt maahantyönnettävät versiot tästä esteestä. Harjoittelussa käytettiin ainoastaan kuutta keppiä koska tila tuli vastaan, eikä enempää risuja mahtunut peräkkäin.

Kepeillä ollaan harjoiteltu viimeksi noin kuukausi sitten ja aloittelin ihan varovasti imuttamalla Tupun jokaisesta välistä. Neiti tuumasi kuitenkin että hän osaa mennä ilman sitä mahdottoman suurta käsimerkkiä joten kokeiltiin myös pelkällä minimini käsimerkillä+käskyllä suorittaa este. Tämähän onnistui vallan mainiosti ja myös loput harjoittelut onnistuivat kiitettävästi.

Nyt vain odottelemaan sitä että pääsen nikkaroimaan kunnolliset 12 kepakon pituiset kepit joilla pystyy harjoittelemaan muuallakin kuin nurmikolla. Treenaushetki kesti vaivaiset 5 minuuttia mutta jos pitempään olisi tuolla pimeässä jankannut, olisi keppien suorittamisesta tullut varmasti epämielyttävää. Pakkasta oli -5 astetta ja pohjana ohut lumihanki. Häiriönä vieressä menevillä teillä menevät immeiset ja elukat sekä pimeys joka on muuten vallan ärsyttävää.