Ollaan oltu taas pitkä aika tekemättä mitään. Ja sen kyllä saa laittaa allekirjoittaneet saamattomuuden ja laiskuuden piikkiin. Sainpas itseäni viimein niskasta kiinni ja suunnattiin tuohon parkkikselle tekemään jotain pientä. Häiriönä satunnaiset ohikulkevat ihmiset sekä pihalla leikkivät lapset. Sää oli lämmin ja viihdyttiin ulkona about 10-15min.

Treenattiin istu-maahan-seiso vaihdoksia oikein helpolla tavalla siten että itse olin kyykyssä Tupun edessä josta vedin namilla neidin oikeisiin asentoihin. Pelkkiä vahvistamisharjoituksia siis. Istuminen ja maahanmeno ja maasta seisominen onnistuivat hyvin mutta istumisesta seisominen takkuili. Lisäksi osa maahanmenoista oli hitaita mutta se johtui vain vähäisestä innostamisesta. Näitä täytyy harjoitella edelleen ja pikkuhiljaa kasvattaa matkaa minun ja koiran välille.

Tehtiin myös pikkuisia seuraamispätkiä jotka olivat ihan OK. Edelleen vähäinen innostaminen puuttui suoritukseen mutta tyytyväinen olen kuitenkin. Itselle on vain koitunut paha tapa vetää vasemmalla kädellä Tupua seuraamisessa, joka täytyisi häivyttää pois. Lisäksi kontakti oli vähän kateissa.

Sivulletuloja otin sopivissa väleissä ja T on edistynyt kummasti. Edelleen meillä on tosi iso käsilenkkimerkki mutta kääntymisen jälkeen Tupu tulee jo hyvään kohtaan istumaan, hienoa. Nyt vain pienentämään ja häivyttämään kättä ja opettelemaan peräpään käyttöä.

Agilitykin alkaa 11.5. Silloin toivottavasti blogikirjoittelukin lisääntyy ja saan raapustettua kunnolla merkintöjä. Mölliagitkin olis 6.5. mutta en vielä ole varma mennäänkö kun ei olla päästy helmikuun jälkeen treenaamaan kuin satunnaisia hyppyjä, tuo saattaa nimittäin keksiä vaikka mitä ;D Tällä hetkellä suunnitelmissa on vain 24.4. mätsäri jonne luultavimmin lähden itse Tupun kanssa.