Tämän päiväiset treenit menivät..no, ihan hyvin. Kummatkin olivat vähän ulkona tai jossain päänsä sisällä, lisäksi 10 asteen pakkasessa tunnin kävely Viherlandialle ja takaisin+kylmissään seisoskelu kasvihuoneessa rajoittivat iloista mielentilaa jonkin verran. Harjoittelun kohteena A, pöytä ja pituus.

A: Aalla ei taaskaan pahempia ongelmia, mutta Tupu on aloittanut loikkaamisen esteellä. Tämähän meinaa siis sitä, että nyt ylösmenokontaktit saavat tuta ja tavoitteena olisi saada kontaktivarma koira.

Pöytä: Pöydän vähäinen harjoittelu ja piiitkä tauko ilman estettä ovat osittain pyyhkineet pois Tupun mielestä esteen oikean suoritustyylin. T siis meinasi olla hyppäämättä pöydälle vaikka ennen se on ollut hyvin varma pöydälläolija. Kyllähän se hyppääminen onneksi sitten lopuksi alkoi sujua, myös aita-pöytä sarjalla.

Pituus: Pituus on meille kuin selvää pääsinlihaa. Tytskä hyppää ja liitää esteen vaivattomasti, enpä siitä enempää jaarittele.

Päivän rata koostui tällä kertaa kahdesta putkesta, muurista ja neljästä aidasta:

357795.jpg

Rata ei mennyt kyllä ihan nappiin. Eka putki meni hyvin, samoin ensimmäinen aita. Toiselle aidalle en saanut ohjattua kunnolla jolloin Tupu hyppäsi siivekkeen yli. Eikun taaksepäin ja esteet onnistuivat tämän jälkeen putken loppuun saakka mainiosti mutta muuri. Tämä tyttöhän ei muuria suostunut hyppäämään ei sitten millään. Tätä jankattiin kunnes hän päätti mennä muurissa olevasta reiästä jolloin reikä piti tietenkin tukkia. Kyllähän se sitten viimein siitä hyppäsi ja päästiin viimeiselle aidalle ja kotia kohti. Jospa me sitten ensi viikolla paranneittaisiin...