Tiistain treenit jäivät Tupulta ihan jumalattoman kylmyyden vuoksi väliin, allekirjoittanutta ei huvittanut lähteä tarpomaan tuntia Viherlandialle ilman talvivaatteita ja kunnon kenkiä, juosta kukkiksella tuntia koiran perässä ja kävellä lopuksi se tunti takaisin kotiin. Talvikausi päättyi siis vähän tönkösti, mutta onneksi molemmat koirat pääsivät vielä kerran liitelemään ennen noin kahden ja puolen kuukauden taukoa.

Suunnattiin siis perjantaina molempien piskien kanssa junnujen omiin feikkimölleihin. Rata oli ihan sujuva, muutama huomiota tarvitseva kohta muttei mitään ylitsepääsemättän vaikeita ohjauskuvioita. Ainut erityinen asia radalla oli pitkät estevälit, joita ei ole pitkään aikaan ollut tilanpuutteen vuoksi. Tupu aloitti maksit, meno ei ollut mitään kovin kaunista mutta virheettömästi päästiin toiseksi viimeiselle esteelle jonka ohjasin huonosti --> kielto. Vauhti oli nollassa eikä omistajallakaan riittänyt kunto mutta selvittiinpä alusta loppuun. Tahmeeta, tahmeeta, pitäisi sen kouluttajan olla huutamassa radanvarrella että pjärkele nyt tehkää kunnolla!

Julia pääsi jalkavammailutauon jälkeen liitelyn makuun ja tämä taisikin olla tähän mennessä pisin rata joka ollaan suoritettu. Alku meni tosi näpsäkästi, kontaktit olivat hyviä ja vauhtia piisasi. Kepeiltä oikein erityisplussa, voi viude kuinka upeata menoa! Loppupätkällä alettiin taas sössiä ja tuloksena jokunen kielto sekä yhden aidan kaato (joo, kyllä mun koira osaa hypätä!) mutta hauskaa oli! Julia myös irtosi ja eteni hyvin sitä vaativissa tilanteissa, jippii!

Tulokset eivät ole vielä tiedossa, mutta mitään päätä huimaavaa ei odoteta. :D Vähän lössöilymeiningillä vedettiin molemmat radat, nyt aloitetaan tokokausi ja jatketaan agilityn parissa taas toukokuussa!