Taas on päivän agilityt liidelty. Päivän esteinä keinu, muuri, okseri ja putki ja ohjausharjoituksena takaaleikkaus.

Ensimmäisenä aloitettiin keinulta joka ei olekkaan meille hirmuisen tuttu este. Ensimmäisellä kerralla neiti meinasikin tehdä lentokeinun mutta onneksi oli avustaja laskemassa laudan rauhallisesti maahan. Muilla toistoilla pysäytys ja alastulokontaktit sujuivat mallikkaasti.

Seuraavina muistuteltiin muuria, okseria ja putkea joissa ei onkelmia (jos olisi niin saisi jo olla huolissaan :D). Ennen radalle menoa otettiin iisi takaaleikkausharjoitus aidalla ja putkella joka sujui kuin tanssi.

Päivän radalla oli huimat neljä estettä! Rupeaa tosiaan olemaan turhan helppoja harjoituksia kun junnataan samoissa aiheissa tunnista toiseen. Noh, täytyy syyskaudeksi hakea vaativampaan ryhmään :). Mutta takaisin aiheeseen, radalla oli okseri ja aita joidenka jälkeen putki kaarsi 90 astetta oikealle ja lopussa muuri. Radalla oli tarkoitus harjoitella takaaleikkausta joka suoritettiin aidan ja putken välissä. Tässä ei ongelmia, mutta toisin päin mentäessä en saanut työnnettyä Tupua tarpeeksi okserille jolloin meno ei ollut täysin sulavaa. Lopuksi ydistimme rataan vielä keinun joka oli esteistä ensimmäinen --> ei erityisempiä huomioita, suoritus sujui yhtä hyvin kuin muutkin.